24.06.2021

Bayer søker Rådgiver

Bayer Crop Science søker Rådgiver - Advisory Representative i 50 % fast stilling (kan kombineres med annen fast stilling/egen gårdsdrift)

Ønsker du å arbeide med innovative og bærekraftige produkter for landbruket?

Bayer er et av verdens ledene selskaper innen Life Science med mer enn 150-års historie, erfaring og kunnskap innen helse og en  innovativ virksomhet innen plantevern til landbruket. Selskapet driver kontinuerlig forskning for å utvikle nye plantevernmidler som beskytter planter mot sykdommer, skadedyr og ugras.

Plantevernmidlene skal være så effektive og målrettet som mulig, samtidig som menneskers helse og miljøvern blir ivaretatt.

Vi er med og former landbruket til fordel for bønder, forbrukere og vår planet. Ved å sette sammen biologi, kjemi og digitale verktøy akselerer vi innovasjonen innenfor dette området og investerer mer en noe annet selskap innenfor denne sektoren. For mer informasjon besøk www.cropscience.bayer.com eller www.bayer.no

 

Bayer Crop Science søker Rådgiver - Advisory Representative i 50 % fast stilling
(kan kombineres med annen fast stilling/egen gårdsdrift)

Som Advisory Representative for Bayer tilbyr vi en spennende mulighet der du vil dra nytte av din agronomiske kunnskap og erfaring fra jordbruk i Norge. Som Advisory Representative jobber du selvstendig med rådgivere, bønder, forhandlere og andre interessenter, forstår deres behov og hjelper dem med å finne løsninger gjennom våre produkter.

Sammen med  gode kollegaer vil du være Bayers ansikt utad, jobbe med lokale salgsfremmende aktiviteter for vår produktportefølje og øke kunnskapen om våre produkter.
Du vil være en del av en Nordisk organisasjon og samarbeide på tvers av de nordiske landene. Stillingen jobber fra hjemmekontor og du bør bo sentralt i forhold til  de viktigste områdene for korn / og eller potet produksjon i Norge.

Nøkkeloppgaver 

 • Gi teknisk informasjon til forhandlere, bønder eller rådgivere om riktig bruk og handtering av våre produkter 
 • Dialog med sluttbrukere for å evaluere skadegjører, produktvalg, påføringsmetode og behandlingstidspunkt for våre produkter
 • Formidle teknisk informasjon til nøkkelkunder for å sikre at våre produkter brukes optimalt, samt informere om programmer og den totale pakken som Bayer kan tilby våre kunder
 • Ha ansvar for oppfølging av registreringsspørsmål angående dokumentasjon til myndighetene, sikker bruk rundt håndtering av produktene våre i Norge
 • Samarbeide med Bayer-kollegaene for å utvikle markedsføringsmateriell, presentasjoner, nyhetsbrev og innhold til sosiale/digitale medier

 

Kvalifikasjoner og ferdigheter

 • Erfaring og bakgrunn fra landbruk
 • Bachelor- eller mastergrad i landbruksvitenskap eller annen relevant utdannelse
 • Interesse for ny teknologi og bruk av teknologi i landbruket, samt videreutvikling og innovasjon
 • Lagspiller med høy egen driv og med vilje til å ta ansvar og jobbe selvstendig
 • En kundefokusert tilnærming - "serviceminded"
 • Utmerkede muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner både engelsk og norsk
 • Førerkort (klasse B ) og tilgang på bil

 

Vår kultur

Vi er visjonære, vi drives av å løse verdens tøffeste utfordringer og jobber for en verden hvor «Health for all, hunger for none» ikke lenge er en drøm men en mulighet. Vi gjør det med hardt arbeid, nysgjerrighet og felles engasjement. Vi lærer alltid fra nye perspektiver fra de vi omgir oss med, utvider vårt tankesett, utvikler våre kunnskap og redefinerer det «umulige». Det er mange grunner til å bli en del av Bayer men om du ønsker å skape deg en variert og meningsfylt karriere i et felleskap av mangfold og kloke hoder som vil gjøre en forskjell, da er Bayer et godt valg. 

Hvordan søke

Hvis du har spørsmål om denne stillingen, er du velkommen til å kontakte Svein Bakken, svein.bakken@bayer.com eller mobil: +47 91 14 71 60.

Vennligst send inn din søknad senest 15. august 2021. Vi vil fortløpende følge opp og intervjue kandidater etterhvert som søknadene kommer inn.

Søk her.


Functional area: Sales
Seniority level: Professional

#LI-NOR

Employment type: Permanent job
Work type: Part-time
Location: Oslo, Norway
Application period: 11.06.2021 - 15.08.2021

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG